> MIJN SHOWTUIN GAAT VANAF 16 AUGUSTUS IN ZIJN GEHEEL VERHUIZEN EN WORDT EEN STUK GROTER <
VANAF MEI 2022 BENT U WELKOM OP ONS NIEUWE ADRES: POLDERDIJK 61, HERWEN

Nieuws

Instagram
Eind 2018 ben ik gestart met het posten van foto's op INSTAGRAM en sindsdien heb ik vele buitenlandse bezoekers in mijn showtuin mogen ontvangen. Onder andere mensen uit Estland, Japan, Australiƫ, Argentiniƫ, de Verenigde Staten en ook vele Nederlandse ontwerpers en architecten hebben inmiddels mijn tuin ontdekt. Dankzij Instagram heb ik ook een maandelijkse rubriek in tuinvakblad de Groei en Bloei gekregen.
Ik ben op INSTAGRAM te vinden onder;  showgarden_jelle_grintjes

groei bloei jellegrintjes  groei bloei jellegrintjes2

Sprengenpark

Voorjaar 2017 heb ik meegedaan aan een landelijke ontwerpwedstrijd en ben samen met 9 andere ontwerpers geselecteerd om in samenwerking met Jacqueline van der Kloet en Angela Warmerdam 10 verschillende borders te ontwerpen welke gelegen zijn in het Sprengenpark te Apeldoorn. Begin 2018 zijn alle borders in het Sprengenpark gerealiseerd.

Uitgangspunt voor het ontwerp was dat de borders natuurlijk visueel aantrekkelijk moesten zijn en toch, omdat het openbaar groen is, beplant met vooral oersterke beplanting. Het resultaat is dat je een mooie wandeling kunt maken langs deze 10 kleurrijke borders in het Sprengenpark. Mijn border heeft de kleuren geelgroen/blauw.

sprengepark1

 

border sprengenpark