Tuin Doesburg

Deze tuin in Doesburg mocht ik maken bij een 700 jaar oude woning.

Door het gebruik van de juiste materialen past deze tuin perfect bij de woning en de prairiebeplanting zorgt er juist voor dat dit jonge gezin zorgeloos kan genieten van alle bloemenpracht zonder dat dit veel werk met zich meebrengt.

Tuin Didam

Mooie, ruime terrassen en kwalitatief goede materialen dat is gebruikt in de tuin in Didam. Gecombineerd met grote partijen planten zorgt het voor een ontzettend prettige tuinbeleving.

Tuin Lobith

De bewoonster van deze tuin in Lobith wilde een tuin met een mediterrane uitstraling.

Hier heb ik gekozen voor een mix van grassen met droogtetolerante vaste planten.

Driehoekigplein Tolkamer

Een plein midden in het historisch centrum van Tolkamer. Een mooie mix van planten en grassen. Onderhoudsvriendelijk en een echt ‘rust’ moment in het centrum

Tuin Zevenaar

Deze bewoners in Zevenaar wilden graag een vijverelement toevoegen in hun tuin. Ik ontwierp de tuin zo dat er optimaal genoten kan worden van de vrijver, het terras en de planten.

Tuin Didam

In deze tuin heb ik grote groepen beplanting gebruikt. Dit geeft een rustige uitstraling. Eigenlijk een onderhoudsvriendelijke tuin die dankzij de forse groepen een jaarrond mooi plaatje geven. 

Tuin Oosterbeek

In Oosterbeek vond ik op een prachtige plek een hele fijne tuin om mee te werken. Combineren van waterpartijen met groenpartijen is altijd heel erg leuk om te doen. Mooie grassen, diverse planten en onderhoudsvriendelijk!

Engelse tuin in Tolkamer

In deze tuin heb midden in het centrum van Tolkamer mocht ik mijn creativiteit helemaal inzetten. Diverse planten, bloemen en grassen heb ik gecombineerd tot een prachtige Engelse Tuin midden in de Liemers.

Rotonde Zevenaar

Deze rotonde bij sportpark Hengelder heb ik in 2021 ingevuld met prairiebeplanting. 
Juist door het gebruik van contrasterende kleuren is dit tijdens het bloeiseizoen een van de meest opvallende en spectaculaire rotondes in de omgeving. Het loont de moeite om hier eens een extra rondje te rijden.

SHOWTUIN

Gratis te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur van mei t/m september


Polderdijk 61
Herwen
0316 - 54 14 54
06 - 52 69 66 62

info@grintjestuinontwerp.nl

VOLG ONS OP